Tjenester

Ønsker du å vokse digitalt? Uansett hvilke utfordringer din bedrift står overfor når det kommer til strategi, digital tilstedeværelse og kommunikasjon er vi partneren for dere.

Din digitale vekstpartner
S

Strategi og innsikt

Ønsker du å vokse digitalt? Kanskje du er i tvil på hvor du skal starte og hva du trenger for å oppnå dine mål? Vi hjelper deg med å legge en strategi og å ta de riktige valgene for å utvikle din bedrift ved hjelp av digitale virkemidler.

Les mer
R

Rådgivning

Ønsker du å se på hvilke muligheter og langsiktige resultater digitalisering kan gi din bedrift? Vi hjelper deg med å evaluere ulike muligheter for vekst og å avdekke eventuelle fallgruver, for å så kunne foreslå hvilke verktøy, metoder og tiltak som passer din bedrift og ambisjon best.

Les mer
I

Inbound, Hubspot & Marketing automation

Er du usikker på hvordan du skal bygge din pipeline? Trenger du hjelp med å generere flere kvalifiserte leads? Ønsker du å se nærmere på mulighetene rundt marketing automation?

Les mer
W

Webutvikling og digitale løsninger

Har du behov for å digitalisere din bedrift? Er bedriften din rigget for vekst? Har du tatt høyde for hva som må være på plass etter at ny plattform er lansert? Vi mener at de beste kundeopplevelsene skapes når man faktisk tar seg tid til å se på kundens preferanser, atferd og behov. Kundereisen starter […]

Les mer
K

Kommunikasjon & PR

Mangler du en rød tråd i din kommunikasjon? Trenger du hjelp med å finne frem de gode historiene som bygger omdømme? Eller trenger du hjelp med enkel annonseproduksjon? Vi bistår med med alt innen kommunikasjon, reklame og PR.

Les mer
D

Digital Kundereise

Hvor stor andel av de som besøker ditt nettsted utfører egentlig en ønsket handling? Vi tilbyr alt fra enkle nettsider og landingssider til forretningskritiske nettbutikker og applikasjoner. Vi jobber hele tiden med dine kunders opplevelse i fokus.

Les mer
P

Performance marketing

Alt vi hjelper deg med skal kunne måles med konkrete KPI´er. Performance handler om målbar markedsføring hvor faktiske resultater styrer hvilke aktiviteter vi anbefaler videre. Vi setter alltid opp et dashboard som hjelper oss å sy sammen analyser og rapporter fra alle dine aktiviteter.

Les mer
I

Influencer Marketing

Ønsker du og din merkevare å benytte dere av mennesker med stor påvirkningskraft? Kunne du tenkt deg å bruke en influencer i en lanseringskampanje eller ønsker du deg en ambassadør for din merkevare over en lengre periode?

Les mer