Webutvikling og digitale løsninger

Har du behov for å digitalisere din bedrift? Er bedriften din rigget for vekst? Har du tatt høyde for hva som må være på plass etter at ny plattform er lansert?

Vi mener at de beste kundeopplevelsene skapes når man faktisk tar seg tid til å se på kundens preferanser, atferd og behov. Kundereisen starter ikke lenger på den tradisjonelle forsiden, hver eneste side du har på ditt nettsted er i dag din forside. Man må i dag tenkte «mobil først», og synlighet i søkemotorer er viktig. Det betyr at det ikke lenger er én enkel kundereise å optimalisere – man må se på kundereisen som en helhet, på tvers av kanal, landingsside, handling og kontaktpunkt.

Webutvikling og design

Hva er målet med din digitale tilstedeværelse? Ønsker du å styrke din merkevare, få flere innkommende leads, henvendelser, bestillinger, eller øke salget i din nettbutikk?

Uansett hvilke mål du har må vi skape god flyt i kundereisen. Vi er avhengig av at nettstedet ditt oppleves som brukervennlig og klarer å konvertere flest mulig av de besøkende. Med høy kompetanse, god bredde og lang erfaring innen UI, UX og CX-design kan vi tilby alt fra enkle nettsider og landingssider til forretningskritiske nettbutikker og applikasjoner. Våre utviklere har også kompetanse innen analyse, SEO og CRO. Vi jobber hele tiden med dine kunders opplevelse i fokus og vi tenker konvertering fra dag en.

Nettsider og landingssider

Vår oppgave er å utvikle nettsider og landingssider som skaper resultater for våre kunder. Hos oss får du nettsider og landingssider som er teknisk rigget mot søkemotorer(SEO) og vi tenker alltid konvertering (CRO) ved utvikling av nye nettsider. Design, funksjonalitet, struktur, utforming, hastighet og sikkerhet er svært viktig for oss. Vi har god kompetanse innen- og lang erfaring med alle ulike språk, plattformer og rammeverk, og vi kan derfor garantere gode leveranser. Hvor stort et nettsideprosjekt skal være er vanskelig å kaste ut så vi starter alltid med kompetanseoverføring for å sikre gode leveranser.

Nettbutikker

Vi utvikler forretningskritiske nettbutikker som er rigget for vekst og som konverterer fra dag en. Ved utvikling av ny nettbutikk er det stort fokus på å legge til rette for både nye og lojale kunder. Vår oppgave er utvikle nettbutikker som er med på å øke antall kunder og konverteringer, hvor ofte kunden handler og hvor mye de handler hver gang.

Apputvikling

Har du en forretningsidé som involverer app eller trenger din eksisterende bedrift en mer mobilvennlig løsning? Er du usikker på hvor du skal starte?

Våre erfarne rådgivere og utviklere tar gjerne en prat for å se nærmere på hvilken løsning som passer best for din bedrift. Vi bistår våre kunder med alt fra kartlegging og prosjektledelse til selve «arkitekturen» og utviklingen av app.

Andre digitale løsninger

Utover nettsider, nettbutikker, landingssider og apper utvikler vi også andre digitale løsninger som f.eks boligvelgere, produktvelgere, bookingsystemer, medlemssystemer m.m. Mulighetene er mange.

Ønsker du hjelp med nettside, nettbutikk, app eller andre digitale løsninger?