Rådgivning

Ønsker du å se på hvilke muligheter og langsiktige resultater digitalisering kan gi din bedrift? Vi bistår både små og store bedrifter om hvordan de skal navigere seg i det digitale landskapet.

Digital rådgivning

Ønsker du å bli mer digital? Digital rådgivning hos oss handler kort fortalt om at vi holder deg i hånden på reisen gjennom det digitale landskapet. Vi hjelper deg med å evaluere ulike muligheter for vekst og å avdekke eventuelle fallgruver, for å så kunne foreslå hvilke verktøy, metoder og tiltak som passer din bedrift og ambisjon best.

Sparring og kompetanseoverføring

Vi jobber for å lære, bli bedre og alltid vokse sammen med våre kunder. Dere kjenner markedet deres best, og vi har kompetansen og erfaringen som skal til for at vi sammen kan utnytte deres fulle potensiale.

Overføring og heving av kompetanse vil alltid stå i fokus. Derfor oppfordrer vi ofte til kurs, seminarer og workshops for å kunne dele kompetanse og innsikt. Vi har også stort fokus på proaktiv rådgivning. Vi skal ikke bare rapportere på positive eller negative tall, vi skal gjøre det kompliserte enkelt og vi skal fortelle hvorfor det er som det er. Du som kunde skal også alltid få en konkret anbefale om hva vi bør gjøre videre.

Digital tilstandsanalyse

Utnytter dere de ulike annonseplattformer til det fulle? Får dere ønsket effekt ut av medieinvesteringene deres? Ved å gjennomføre en audit av eksisterende annonsekontoer avdekker våre spesialister mulighetsrom.

En audit vil kunne gi en tydelig pekepinn på potensialet rundt:

  • Oppsett og kontostruktur
  • Trakt, sporing og konverteringsmål
  • Fordeling av budsjett
  • Budstrategi og optimalisering 
  • A/B-tester 
  • Budskap og annonser

Medieforhandlinger

Som rådgivere sørger vi for at du får mest mulig ut av ditt mediebudsjett. Vi fungerer som innkjøpere for deg og forhandler frem gunstige betingelser, enten det gjelder digitale eller tradisjonelle medier. 

Ønsker du rådgivning rundt digitalisering?