Performance marketing

Kan du svare på hvilke aktiviteter som gir deg best effekt? Hva burde du fortsette med og hva bør forkastes i en langsiktig strategi?

Alt vi hjelper deg med skal kunne måles med konkrete KPI´er. Performance handler om målbar markedsføring hvor faktiske resultater styrer hvilke aktiviteter vi anbefaler videre. Dette er en moderne, kontinuerlig og kostnadseffektivt arbeidsmetodikk hvor vi tester og justerer tiltak underveis, slik at du kan oppnå ønsket effekt og resultat. Det er viktig å skille på hvilke aktiviteter som gir kortsiktige resultater og hvilke tiltak som påvirker de langsiktige KPIene.

SEM (PPC)

Ønsker du å sikre synlighet for de som leter etter det du tilbyr?
Søkemotorannonsering er en metode som sikrer at du blir synlig akkurat i det noen er på jakt etter deg og det du tilbyr, ved å kjøpe ønsket plassering i søkefeltet.

Sosiale Medier

Ønsker du å engasjere målgruppen din? Annonsering i sosiale medier gir gode muligheter for treffsikker kommunikasjon mot din målgruppe. Når vi vet hvem vi skal snakke til, hva vi skal si og hva vi ønsker å oppnå, setter vi sammen en kanalmiks og tilpasser budskap, annonseoppsett og innhold.

Dine kunder er tilstede på sosiale medier både som bedrifter og som privatpersoner. Vår oppgave er å nå ut til dem på en effektiv og lønnsom måte.  

Programmatiske kjøp

Ønsker du synlighet på store nasjonale og internasjonale medier uten å måtte investere en formue? Da er Programmatiske kjøp et godt alternativ. 

Programmatiske kjøp er en kontrollert og kostnadseffektiv måte å kjøpe digital synlighet på. Mediekjøp blir gjort på bakgrunn av spesifikke målgrupper laget av 1, 2 og 3.part-data, og gir mulighet for kontinuerlig optimalisering. Gjennom programmatiske kjøp får du tilgang til å annonsere på de største mediene i både Norge og resten av verden. Det finnes flere måter å formidle budskapet ditt på, deriblant; Bannere, Native artikler, chat, Video, m.m.

Live dashboard

Er du lei månedlige rapporter som bare samler støv i en skuff eller korte oppsummerende mailer med skjermdumper av noen tilfeldige positive tall?
Vi setter alltid opp et dashboard som hjelper oss å sy sammen analyser og rapporter fra alle dine aktiviteter, både organiske og betalte. Våre dashboard oppdateres i realtid og gir deg som kunde et transparent innblikk i alle mediekostnader og resultat, samt at det gir begge parter bedre oversikt og kontroll. Vi viser alltid til de KPIene som er satt fra starten av samarbeidet – de vi ble enige om at vi skulle måle suksess etter.

  • Live oppdatert data hver dag – tilpasset hver målgruppe, kanal og bruker
  • Syr sammen strategier og holder alle oppdatert på avtalte KPI`er 
  • Gjør jobben vesentlig mer effektiv og ikke minst 100% transparent

Ønsker du hjelp med Performance marketing?