Inbound, Hubspot & Marketing automation

Er du usikker på hvordan du skal bygge din pipeline? Trenger du hjelp med å generere flere kvalifiserte leads? Ønsker du å se nærmere på mulighetene rundt marketing automation?

Inbound

Stellar hjelper B2B-selskaper innen teknologi, konsulentvirksomhet, og industri å bli mer synlige, generere flere kvalifiserte salgsmuligheter, bygge pipeline og vinne flere kunder med inbound & marketing automation.

Vi bistår våre kunder med vekststrategi og innholdsstrategi, samt oppsett og håndtering av hele kundereisen.

Marketing Automation

Vi jobber for å lære, bli bedre og alltid vokse sammen med våre kunder. Dere kjenner markedet deres best, og vi har kompetansen og erfaring som skal til for å kunne benytte seg av mulighetene som er der. Første steg er å se på dagens oppsett og forstå hvilke behov du har for ditt CRM og salgsverktøy. Vi hjelper deg uavhengig av om du ønsker å bygge salgstrakt, håndtere tilbud eller utføre daglig kundebehandling. Vår fremste prioritet er å sørge for at ditt CRM støtter salgsprosessen og dine overordnede strategiske mål. Alle anbefalinger er basert på vår erfaring på feltet, kombinert med deres behov.

Hubspot

Med HubSpot CRM får du alle funksjonene en moderne salgsorganisasjon trenger. Løsningen er intuitiv nok til å være det åpenbare valget for selskaper som implementerer CRM for første gang og kraftig nok til å møte kravene fra større selskaper som trenger å integrere salgs- og markedsføringsarbeidet.

Med HubSpot kan du skalere din virksomhet ved å sette kunden i sentrum for alt du gjør. Plattformen gir deg de verktøyene du trenger for å skape en engasjerende, datadrevet og helhetlig kundeopplevelse.

Vi har erfaring og kompetanse innen: 

  • Hubspot CRM
  • Hubspot CMS
  • Hubspot Sales Hub
  • Hubspot Marketing

Ønsker du rådgivning rundt inbound, hubspot og marketing automation?