Digital Kundereise

Sliter du med høy fluktfrekvens og lav konverteringsrate?

Vi mener at de beste kundeopplevelsene skapes når man faktisk tar seg tid til å se på kundens preferanser og behov. Kundereisen starter ikke lenger på den tradisjonelle forsiden, hver eneste side du har på ditt nettsted er i dag din forside. Det betyr at det ikke lenger er én enkel kundereise å optimalisere – man må se på kundereisen som en helhet, på tvers av kanal, landingsside, handling og kontaktpunkt.

Webutvikling og design

Hva er målet med din digitale tilstedeværelse? Ønsker du å styrke din merkevare, få flere innkommende leads og henvendelser, eller øke salget i din nettbutikk?

Uansett hvilke mål du har må vi skape god flyt i kundereisen. Vi er avhengig av at nettstedet ditt oppleves som brukervennlig og klarer å konvertere flest mulig av de besøkende. Med høy kompetanse på SEO og UX-design kan vi tilby alt fra enkle nettsider og landingssider til forretningskritiske nettbutikker og applikasjoner. Vi jobber hele tiden med dine kunders opplevelse i fokus og målet er å skape en friksjonsfri opplevelse. Vi ønsker som regel å ta eierskap til hele kundereisen men er rigget for å samarbeide med interne ressurser hos kunde og eksterne byråer.

kundereise_visuelt

SEO

Er du synlig når kundene dine leter etter deg og det du tilbyr? Forsvinner du blant konkurrentene som vises i søkefeltet? Er du til en hver tid avhengig av betalte plasseringer på relevante søkeord?

Søkemotoroptimalisering (SEO) er en prosess med mål om å bedre deres organiske eller fortjente synlighet på viktige søkeord, begrep og termer som beskriver det dere tilbyr. Vi sørger for at dine nettsider har relevant innhold og er godt teknisk rigget slik at du blir synlig.

CRO

Hvor stor andel av de som besøker ditt nettsted utfører egentlig en ønsket handling?

Konverteringsoptimalisering (CRO) handler om at du skal gjøre mer av det som fungerer og mindre av det som ikke fungerer for å øke konverteringsraten. Et nettsted er aldri ferdig utviklet. Det trengs kontinuerlig overvåking, testing og endring for å hele tiden øke kundetilfredshet, og sørge for at kundene dine får en god, friksjonsfri opplevelse. 


Ønsker du hjelp med din digitale kundereise?