Slik jobber vi

Vår prosess

Alt starter med deres behov, utgangspunkt og målsetninger. Når vi vet hvor du står og hvor du vil, bygger vi sammen stein for stein tilpasset dine ambisjoner og budsjetter.

For nye kunder gjennomfører vi alltid en Workshop for å kartlegge muligheter og fallgruver før vi sammen legger en rigid strategi. Videre iverksetter vi en tydelig operativ plan og implementerer tiltak med en analytisk og strategisk tilnærming. Med løpende dialog og smidig prosjektledelse sørger vi for at du alltid får en hyggelig opplevelse og presise leveranser. Som kunde hos oss har du til enhver tid full innsikt i prosesser, resultat og kostnader. 

Vil du høre mer om hvordan det er å jobbe med oss? Ta kontakt

Vår arbeidsmetodikk

Ingen bedrift eller kundecase er helt lik. Samtidig kan vi overordnet beskrive hvordan det vil være å jobbe med oss etter at vekststrategien er lagt, uavhengig av tjeneste og fagområde. 

Oppfølging og forbedringer Implementering av tiltak Testing og læring Strategi og løsning Behov og nullpunkt Oppfølging og forbedringer Implementering av tiltak Testing og læring Strategi og løsning Behov og nullpunkt

Behov og nullpunkt

Vi setter oss inn i deres virksomhet og gjør oss kjent med deres drift, for så å kunne kartlegge nullpunkt og behov for videre vekst.

Strategi og løsning

Sammen utformer vi en strategi med langsiktige målsetninger, som samtidig styres av kortsiktige aktiviteter og KPI-er.

Implementering av tiltak

Når vi vet hvor du står og hvor du vil, bygger vi sammen stein for stein tilpasset dine ambisjoner og budsjetter.

Testing og læring

Alt vi hjelper deg med skal kunne måles med konkrete KPI´er. Vi jobber med målbar markedsføring hvor faktiske resultater styrer hvilke aktiviteter vi anbefaler videre.

Din digitale vekstpartner

Oppfølging og forbedringer

Hos oss får du tett oppfølging, høy grad av kundeservice og smidig prosjektledelse. Som kunde har du til enhver tid full innsikt i prosesser, resultat og kostnader.